Dé basis van het interieur

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Lees de informatie over verschillende vloeren.

Marmoleum vloer Bemmel, Elst, Huissen

Vloeren.

Een vloer is de basis van een kamer. Kiest u voor een pvc-vloer, houten vloer, vloerkleed of een marmoleum of linoleum vloer?

Het is niet altijd makkelijk om daarin de juiste keuze te maken. Er komt veel informatie op u af en hoe weet u nu welke keuze het beste bij uw situatie of kamer past? Waar gaat u de ruimte voor gebruiken en welke sfeer past bij u? Bij Dé Huismeesters in Bemmel luisteren we eerst naar uw wensen en gaan dan voor u aan de slag.

Wilt u alvast een voorproefje van wat er in onze winkel te zien is? Dan kunt u hier alles lezen over de verschillende vloeren.

Linoleum vloeren of Marmoleum vloeren.

Wanneer u op zoek bent naar een vloer die duurzaam, slijtvast en makkelijk in onderhoud is, kiest u dan voor een Linoleum vloer of een marmoleum vloer. Bij Dé Huismeesters werken we met een Forbo linoleumvloer. Dit is de meest duurzame vloer uit onze vloerencollectie.

De linoleum of marmoleum vloeren worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen en zijn biologisch afbreekbaar.

Deze vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming en zijn geluiddempend. Door een enorme keuze in kleurstellingen en designs is er een linoleum of marmoleum vloer voor sfeer in iedere ruimte.

PVC Vloer laten leggen in Bemmel, Elst, Huissen

PVC vloeren.

De pvc vloer is de meest gekozen vloer van dit moment. Een pvc vloer is krasvast en makkelijk in onderhoud. Het is verkrijgbaar in verschillende dessins en uitstekend geschikt voor vloerverwarming.

Gaat u voor de populaire visgraat, een betonlook pvc vloer of juist voor een houtlook pvc vloer? Deze pvc vloer is uitermate geschikt om in verschillende vormen te leggen.

Een pvc vloer is geschikt voor iedere ruimte. Denk hierbij aan de woonkamer, in een keuken of zelfs een pvc vloer in een badkamer.

Een pvc vloer kan ook zakelijk goed worden toegepast. Denk hierbij aan een pvc vloer in een showroom, een pvc vloer in een restaurant of een pvc vloer in een kantine.

Vinyl vloeren.

Bent u op zoek naar relatief goedkope, duurzame en warme vloer, dan kiest u voor een vloer van vinyl.

Vinyl is makkelijk in onderhoud, vochtbestendig en leverbaar in verschillende kleuren en dessins.

Zo kunt u ervoor kiezen om een strakke vloer te leggen waar uw meubels prachtig op uit komen.

Vinyl is geschikt voor vloerverwarming en kan dus in iedere ruimte gebruikt worden. Denk hierbij aan vinyl in een woonkamer, vinyl in een kinderkamer, vinyl in de keuken of vinyl op zolder.

Tapijtvloer en tapijttrap.

Kiest u voor een tapijtvloer, dan kiest u voor een warme en comfortabele vloer.

Een vloer met tapijt werkt daarnaast geluiddempend en isoleert warmte. In de collectie van Dé Huismeesters vindt u tapijten van merken als Desso, Interfloor en Bonaparte.

Er is ook tapijt voor trappen. U kunt u trap laten stofferen. Tapijt op de trap zorgt ervoor dat u eenheid creëert in uw huis.

Daarnaast vermindert het geluid en voelt het warm aan uw voeten.

Een vloerkleed voor sfeer in iedere ruimte.

Een vloerkleed zorgt voor sfeer en warmte in een ruimte. Het draagt bij aan een betere akoestiek en voelt prettig aan uw voeten.

In de collectie van Dé Huismeesters werken we met merken als Bonaparte, Desso en Parade.

Gaat u voor een prachtig laagpolig vloerkleed als eyecatcher bij de eethoek? Of voor een comfortabel vloerkleed bij uw zithoek?

En heeft u weleens gedacht om een lekker hoogpolig vloerkleed onder uw bed te leggen? Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens lekker als u ’s ochtends uit bed stapt.

De basis van een vloer: Egaliseren.

Egaliseren is het vlak maken van een ondergrond alvorens er een vloer overheen gelegd kan worden.

Dit is een vak apart en wij adviseren u om dit over te laten aan vakmensen. Hoe vlakker de ondergrond, hoe mooier de houten vloer, pvc vloer of vinyl vloer tot zijn recht komt.

Het kan zijn dat u al een vloer heeft liggen en er een nieuwe vloer overheen gelegd kan worden.

Daarom komen wij altijd bij u thuis om te kijken wat passend is voor uw situatie.

Bij binnenkomst: Entreematten of Deurmatten.

Voorkom dat er vuil en/of vocht het huis binnenkomt door het plaatsen van een hoogwaardige entreemat of deurmat. Ook wel projectmat of profielmat genoemd.

Een goede entreemat zorgt ervoor dat uitglijden op een natte vloer wordt beperkt.

Daarnaast zorgt zo’n droogloopmat ervoor dat uw vloer minder te verduren krijgt.

De afwering van uw vloer: Plinten.

Plinten zorgen voor een prachtige afwerking van uw vloer. Vaak blijft dit klusje liggen, herkenbaar?

Daarom nemen we bij Dé Huismeesters dit meteen voor u uit handen. Want een perfect gelegde vloer is pas af als er ook een mooie hoge plint is geplaatst in de stijl van uw huis.

Hoge witte plinten laten plaatsen in Bemmel, Huissen of Elst

Trapbekleding, traprenovatie en trapverlichting.

Een trap wordt vaak vergeten bij het inrichten van een woning, maar door een trap te bekleden zet u een totaal andere sfeer neer.

Voor elke stijl is er een trapbekleding. Kiest u ervoor om een trap te bekleden met pvc? Of wilt u liever een geluiddempende trap?

Dan is het stofferen van de trap iets voor u. U kunt er ook voor kiezen om de vloer op de trap door te laten lopen naar boven voor een prachtig geheel.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Welke vloer past bij uw interieur?

Kom langs in onze winkel en laat u inspireren.

Forbo vinyl vloer Bemmel
Moduleo

Contact met dé Huismeesters?