Plisségordijnen

Moderne raamdecoratie voor elk raam geschikt en zeer functioneel.

Plisségordijnen op maat kopen

Plisségordijnen op maat.

Plisségordijnen zie je veel terug als raamdecoratie. Voor een plisségordijn zijn veel verschillende mogelijkheden maar het bekendste systeem is het top down – bottom up systeem. Hiermee kun je jouw plisségordijnen van onder én van boven verstellen. Hierdoor zijn ze volledig aan te passen naar jouw wens.  

Bij Dé Huismeesters worden alle plisségordijnen op maat gemaakt. We komen bij je thuis inmeten en zorgen ervoor dat de raamdecoratie perfect op jouw raam past. 

Lichtdoorlatende plisségordijnen behouden privacy, terwijl je ook kan genieten van natuurlijk licht in je ruimte. Ze filteren zonlicht en creëren daarmee een zachte aangename sfeer.

Deze plissés zijn perfect voor in de woonkamer of keuken waar je een heldere uitstraling wilt behouden.

Verduisterende plisségordijnen zorgen voor volledige controle over de hoeveelheid lichtinval en privacy in een ruimte. Dit zorgt ervoor dat ze erg geschikt zijn voor slaapkamers.

Ze blokkeren effectief het licht dat binnenvalt. Hierdoor kan er een donkere en gezellige sfeer worden gecreëerd.

Isolerende plisségordijnen zijn niet alleen stijlvol en veelzijdig. Ze zorgen ook voor isolatie van warmte. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat je de temperatuur van een ruimte kunt regelen.

Er wordt door de geplooide stof een luchtlaag tussen het raam en de kamer gecreëerd. Dit zorgt voor minder warmteverlies en het houdt de kou buiten.

Zonwerende plisségordijnen voorkomen dat felle zonnestralen je huis binnenkomen. Hierdoor kan je genieten van natuurlijk licht, terwijl ze ook helpen bij het verminderen van de warmte die daarbij binnenkomt.

Ze zorgen er ook voor dat het interieur wordt beschermd tegen schadelijke UV-stralen. Hierdoor behoudt bijvoorbeeld jouw vloerkleed of bank langer zijn originele kleur.

cbda845516cce31e8d17129761e717c41f3cb57f
Plisségordijnen omhoog en omlaag

Soorten bedieningen.

Wanneer je een plisségordijnen omhoogtrekt dan ontvouwt het gordijn zich. Wanneer je hem dan weer laat zakken vouwt het gordijn zich in als een accordeon.

Plisségordijnen kan je op meerdere manieren bedienen. Je kan ze bijvoorbeeld bedienen door een koord aan de zijkant maar je kan ze ook laten inspannen op je raam. Om alle bedieningsmogelijkheden te bekijken, ben je van harte welkom in onze winkel!

Bij Dé Huismeesters zijn plisségordijnen ook elektrisch verkrijgbaar. Hierdoor kan je ze gemakkelijk verstellen van waar je wil. Met behulp van een afstandsbediening of mobiele app staan de plisségordijnen met één druk op de knop op de gewenste plaats.

Creativiteit en vakmanschap gaan samen met de mooiste merken.

Laat je inspireren door de mooiste merken plisségordijnen.

dé Huismeesters: Interieuradvies, verf en behang, vloeren en raamdecoratie.

Contact met dé Huismeesters?