Egaliseren van vloeren

Een gladde ondergrond voor een prachtig resultaat.

Egaliseren voor marmoleum of linoleum vloer

Vloer egaliseren.

Voor een mooi eindresultaat van uw vloer is een vlakke ondergrond van belang. Het egaliseren van de ondergrond voorkomt beschadigingen aan uw pvc-vloer of linoleumvloer.

Wanneer een vloer niet geëgaliseerd is, kunt u dit blijven zien in de afwerking van de vloer. Laat u daarom goed informeren of het nodig is uw vloer te egaliseren.

Bij Dé Huismeesters komen we voor advies aan huis. We helpen u bij het maken van een keuze voor een vloer die past bij de sfeer die u zoekt.

Wanneer u een mooie vloer uitgekozen heeft, kunnen wij u de aanleg er van geheel uit handen nemen. Van het egaliseren van de vloer tot het plaatsen van de plinten.

Zo kunt u zorgeloos genieten van een interieur dat past bij u.

Wanneer is egaliseren nodig?

Bij een nieuwbouwwoning is egaliseren meestal nodig. De vloer wordt vaak als een zandcement vloer opgeleverd. Een zandcement vloer heeft oneffenheden en is erg ruw. Daarom wordt hierbij geadviseerd de vloer te egaliseren.

Bij een bestaande woning kan het zijn dat er al een vloer ligt die u er niet uit wilt halen. Als dit bijvoorbeeld een tegelvloer betreft, dan is egaliseren een goede optie. De vloer wordt dan vlak gemaakt en de naden van de vorige vloer zijn niet meer zichtbaar.

Benieuwd of uw vloer eerst geëgaliseerd moet worden? Laat u adviseren!

Contact met dé Huismeesters?