Raamdecoratie

Laat u inspireren en ontdek welke raamdecoratie past bij uw interieur.

Raamdecoratie bij Dé Huismeesters Bemmel.

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor uw nieuwe woning of wilt u uw huidige raamdecoratie vernieuwen? Er zijn vele mogelijkheden in soorten en kleuren raamdecoratie.

Om uw woonwens in vervulling te laten gaan, gaan we samen met u op zoek naar raamdecoratie dat bij u past. Belangrijke aspecten als zonwering, sfeer en privacy nemen we mee om tot de juiste keuze te komen.

Graag adviseren wij u in onze winkel waar we de vele mogelijkheden gepresenteerd hebben. Hieronder leest u over de soorten raamdecoratie die bij Dé Huismeesters verkrijgbaar zijn.

Gordijnen.

Gordijnen zijn bepalend voor de sfeer in iedere ruimte. Zo zijn gordijnen decoratief, maar dienen ze ook functioneel te zijn. Denk hierbij aan verduisterende gordijnen in de slaapkamer of zonwerende gordijnen in de woonkamer.

Bij het kopen van gordijnen komt veel kijken. Zo kunt u kiezen voor gordijnen met een dubbele plooi of gordijnen met een enkele plooi. En heeft u al gedacht aan welke rails de gordijnen komen te hangen?

Bij Dé Huismeesters vindt u altijd een gordijn dat past bij uw stijl en woonwensen.

Rolgordijnen.

Bent u ook zo klaar met de standaard rolgordijnen? Bij Dé Huismeesters hebben we een zeer uitgebreide collectie rolgordijnen met motief van onder andere het merk Luxaflex.

Bent u op zoek naar een rolgordijn voor in de badkamer, rolgordijn voor in de woonkamer of een rolgordijn voor de kinderkamer?

Bij Dé Huismeesters in Bemmel hebben we een uitgebreid assortiment rolgordijnen. Dit assortiment bestaat uit prachtige stoffen, eigentijdse kleuren en verschillende dessins.

Plisségordijn op maat Bemmel

Plisségordijnen.

Plisségordijnen zijn modern, tijdloos en stijlvol. Bij Dé Huismeesters leveren we plisségordijnen op maat.

De plisségordijnen van bijvoorbeeld Luxaflex zijn uitermate geschikt voor top down/bottom up. Zo creëert u de juiste hoeveel privacy en laat u zoveel daglicht binnen als u wilt. Tevens is deze raamdecoratie verduisterend verkrijgbaar.

Bij Dé Huismeesters hebben we plisségordijnen voor de keuken, plisségordijnen voor de slaapkamer en zelfs plisségordijnen voor in de badkamer.

Shutters.

Iets wat u de laatste jaren in steeds meer interieurs ziet terugkomen zijn shutters. Shutters zijn karakteristieke luiken met lamellen.

Deze lamellen kunt u naar wens open en dicht zetten. Zo bepaalt u precies de hoeveelheid licht dat binnenkomt.

Shutters zijn meestal gemaakt van hout en kunt u geheel naar wens samenstellen.

Bij Dé Huismeesters hebben we de stalen voor u klaarliggen. Zo kunt u zien welke kleuren er mogelijk zijn, maar ook welke lamelbreedtes er zijn.

Vouwgordijnen op maat Elst, Bemmel en Huissen

Vouwgordijnen op maat.

Bij Dé Huismeesters in Bemmel vindt u vouwgordijnen op maat in een stijl die bij u past. Zo kunt u kiezen voor vouwgordijnen verduisterend of juist vouwgordijnen transparant.

Er zijn vouwgordijnen in een landelijke stijl, maar u kunt ook vouwgordijnen in een Scandinavische stijl kiezen.

Bij Dé Huismeesters hebben we een uitgebreide collectie van bijvoorbeeld Luxaflex. Kom bij ons langs of lees hier meer over vouwgordijnen op maat.

Lamellen.

Waar u bij lamellen misschien denkt aan kantoorpanden, vindt u ze tegenwoordig weer terug in prachtige interieurs.

Lamellen zijn niet alleen functioneel, maar ook sfeervol! Lamellen bestaan uit verticale stroken van verschillende materialen. Lamellen zijn geschikt voor grote raampartijen.

Daarnaast kunt u lamellen ook gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op zolder een schuin raam heeft.

Bij Dé Huismeesters hebben we een uitgebreid assortiment aan lamellen.

Kom bij ons langs en ervaar wat de mogelijkheden zijn met lamellen.

Duo Rolgordijnen.

De variatie op het standaard rolgordijn. Met deze duo rolgordijnen kunt u precies kiezen hoeveel licht u naar binnen laat schijnen.

De duo rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren en te bedienen. Daarnaast zijn de duo rolgordijnen er in verschillende kleuren en stoffen.

Met de collectie duo rolgordijnen van Luxaflex is er altijd een rolgordijn dat bij u sfeer in huis past.

Inbetweens.

Bent u op zoek naar meer privacy, maar wilt u niet de hele dag met de gordijnen dichtzitten? Dan zijn inbetweens misschien wat voor u.

Inbetweens filteren het licht van buiten. U kunt nog wel naar buiten kijken, maar het zicht van buiten naar binnen wordt beperkt.

Inbetweens zijn verkrijgbaar in vele kleuren, dessins en mate van transparantie.

Duette Shades.

De meest gekozen raamdecoratie op dit moment zijn de duette shades. Dit type raamdecoratie is modern, minimalistisch en heel praktisch.

De Duette Shades van Luxaflex en onze andere merken zijn leverbaar als topdown/bottom-up. Daarnaast zorgt de honingraatstructuur van de Luxaflex Duette Shades ervoor dat daglicht wordt gefilterd.

Tevens zijn duettes energiebesparend en geluiddempend wat de akoestiek in de ruimte ten goede komt.

Kom naar Dé Huismeesters en laat u inspireren!

Silhouette Shades.

Door het kantelen van de lamellen van de Silhouette Shades laat u meer of minder licht naar binnen schijnen. Het felste licht wordt gefilterd. Op deze manier kunt u optimaal genieten van het licht dat binnenvalt, zonder dat u in het donker zit.

Silhouette Shades van Luxaflex staan bekend om hun exclusieve stoffen en hebben een zachte lichtfiltering. Tevens is type gordijn ook verduisterend verkrijgbaar.

Benieuwd of Silhouette Shades iets voor u is?

Horizontale Jaloezieën.

Aluminium jaloezieën of houten jaloezieën, ook wel Luxaflex genoemd, is een zonwering van horizontale lamellen.

Waar u ze vroeger alleen in ral-kleuren, horizontaal en van aluminium kon kopen, kunt u nu de aluminium jaloezieën of houten jaloezieën ook in trendy interieurs terugvinden.

Zo zijn de horizontale jaloezieën er in verschillende maten, kleuren en materialen.

Horren.

In het voorjaar gaan de deuren weer open. Heerlijk dat lentebriesje, maar dit betekent ook vaak insecten binnen.

Horren zijn hiervoor de perfect oplossing, maar wat als u een hor nodig heeft voor een schuifpui of een hor voor een draaikiepraam?

Dé Huismeesters hebben een hor voor al uw raampartijen. Zo kunt u het huis optimaal ventileren en de ongewenste insecten buiten houden.

Elektrische raamdecoratie

Elektrische Raamdecoratie.

Met één druk op de knop uw raamdecoratie bedienen. Te mooi om waar te zijn? Niet bij Dé Huismeesters!

In de ochtend vanuit uw bed de gordijnen automatisch openen of in de avond vanaf uw bank de raamdecoratie automatisch sluiten.

Dit alles kan vanaf u tablet of smartphone.

Raamdecoratie op maat.

Bij Dé Huismeesters vinden we details belangrijk, denk aan plooi, stofsamenstelling en rails.

Details waardoor de raamdecoratie nog mooier tot zijn recht komt in uw interieur. Daarom gaan we voor een totale ontzorging als het gaat om raamdecoratie op maat.

We komen de raamdecoratie bij u thuis opmeten, geven u advies, bespreken de verschillende mogelijkheden met u èn monteren de raamdecoratie moeiteloos voor u.

Wilt u interieuradvies aan huis voor raamdecoratie op maat?

Voor welke raamdecoratie gaat u?

Onze interieurstijlisten staan voor u klaar.