Raamdecoratie

Laat je inspireren en ontdek welke raamdecoratie past bij jouw interieur.

Raamdecoratie bij Dé Huismeesters Bemmel.

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor jouw nieuwe woning of wil je jouw huidige raamdecoratie vernieuwen? Er zijn vele mogelijkheden in soorten en kleuren raamdecoratie.

Om jouw woonwens in vervulling te laten gaan, gaan we samen met jou op zoek naar raamdecoratie dat bij jou past. Belangrijke aspecten als zonwering, sfeer en privacy nemen we mee om tot de juiste keuze te komen.

Graag adviseren wij jou in onze winkel waar we de vele mogelijkheden gepresenteerd hebben. Hieronder lees je over de soorten raamdecoratie die bij Dé Huismeesters verkrijgbaar zijn.

Elektrische Raamdecoratie

Met één druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen. Te mooi om waar te zijn? Niet bij Dé Huismeesters!

In de ochtend vanuit jouw bed de gordijnen automatisch openen of in de avond vanaf jouw bank de raamdecoratie automatisch sluiten.

Dit alles kan vanaf je tablet of smartphone.

Duette Shades

De meest gekozen raamdecoratie op dit moment zijn de duette shades. Dit type raamdecoratie is modern, minimalistisch en heel praktisch.

De duettes zijn leverbaar als topdown/bottom-up. Daarnaast zorgt de honingraatstructuur ervoor dat daglicht wordt gefilterd.

Tevens zijn duettes energiebesparend en geluiddempend wat de akoestiek in de ruimte ten goede komt.

Kom naar Dé Huismeesters en laat je inspireren!

Plisségordijn op maat Bemmel

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn modern, tijdloos en stijlvol. Bij Dé Huismeesters leveren we plisségordijnen op maat.

De plisségordijnen zijn uitermate geschikt voor top down/bottom up. Zo creëer je de juiste hoeveel privacy en laat je zoveel daglicht binnen als je wilt. Tevens is deze raamdecoratie verduisterend verkrijgbaar.

Bij Dé Huismeesters hebben we plisségordijnen voor in de keuken, plisségordijnen voor op de slaapkamer en zelfs plisségordijnen voor in de badkamer.

Horizontale Jaloezieën

Aluminium jaloezieën of houten jaloezieën, ook wel Luxaflex genoemd, is een zonwering van horizontale lamellen.

Waar je ze vroeger alleen in ral-kleuren, horizontaal en van aluminium kon kopen, kun je nu de aluminium jaloezieën of houten jaloezieën ook in trendy interieurs terugvinden.

Zo zijn de horizontale jaloezieën er in verschillende maten, kleuren en materialen.

Vouwgordijnen

Bij Dé Huismeesters in Bemmel vind je vouwgordijnen op maat in een stijl die bij jou past. Zo kun je kiezen voor vouwgordijnen verduisterend of juist vouwgordijnen transparant.

Er zijn vouwgordijnen in een landelijke stijl, maar je kunt ook vouwgordijnen in een Scandinavische stijl kiezen.

Bij Dé Huismeesters hebben we een uitgebreide collectie. Kom bij ons langs of lees hier meer over vouwgordijnen op maat.

Rolgordijnen

Ben je ook zo klaar met de standaard rolgordijnen? Bij Dé Huismeesters hebben we een zeer uitgebreide collectie rolgordijnen. Dit assortiment bestaat uit prachtige stoffen, eigentijdse kleuren en verschillende dessins.

Ben je op zoek naar een rolgordijn voor in de badkamer, rolgordijn voor in de woonkamer of een rolgordijn voor de kinderkamer?

Duo Rolgordijnen

De variatie op het standaard rolgordijn. Met deze duo rolgordijnen kun je precies kiezen hoeveel licht je naar binnen laat schijnen.

De duo rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren en te bedienen. Daarnaast zijn de duo rolgordijnen er in verschillende kleuren en stoffen.

Met de verschillende collecties duo rolgordijnen is er altijd een rolgordijn dat bij jou sfeer in huis past.

Shutters als raamdecoratie

Iets wat je de laatste jaren in steeds meer interieurs ziet terugkomen zijn shutters. Shutters zijn karakteristieke luiken met lamellen.

Deze lamellen kun je naar wens open en dicht zetten. Zo bepaal je precies de hoeveelheid licht die binnenkomt.

Shutters zijn meestal gemaakt van hout en kun je geheel naar wens samenstellen.

Bij Dé Huismeesters hebben we de stalen voor je klaarliggen. Zo kun je zien welke kleuren er mogelijk zijn, maar ook welke lamelbreedtes er zijn.

Silhouette Shades

Door het kantelen van de lamellen van de Silhouette Shades laat je meer of minder licht naar binnen schijnen. Het felste licht wordt gefilterd. Op deze manier kun je optimaal genieten van het licht dat binnenvalt, zonder dat je in het donker zit.

Silhouette Shades van Luxaflex staan bekend om hun exclusieve stoffen en hebben een zachte lichtfiltering. Tevens is type gordijn ook verduisterend verkrijgbaar.

Benieuwd of Silhouette Shades iets voor jou is?

Verticale Lamellen

Waar je bij lamellen misschien denkt aan kantoorpanden, vind je ze tegenwoordig weer terug in prachtige interieurs.

Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook sfeervol! Lamellen bestaan uit verticale stroken van verschillende materialen. Lamellen zijn geschikt voor grote raampartijen.

Daarnaast kun je lamellen ook gebruiken wanneer je bijvoorbeeld op zolder een schuin raam hebt.

Bij Dé Huismeesters hebben we een uitgebreid assortiment aan lamellen. Kom bij ons langs en ervaar wat de mogelijkheden zijn met lamellen.

Raamdecoratie op maat

Bij Dé Huismeesters vinden we details belangrijk, denk aan lichtdoorlating, stofsamenstelling en bediening van jou product.

Details waardoor de raamdecoratie nog mooier tot zijn recht komt in jouw interieur. Daarom gaan we voor een totale ontzorging als het gaat om raamdecoratie op maat.

We komen de raamdecoratie bij je thuis opmeten, geven je advies, bespreken de verschillende mogelijkheden met je én monteren de raamdecoratie moeiteloos voor jou.

Wil je interieuradvies aan huis voor raamdecoratie op maat? Neem dan snel contact met ons op! Onze interieurstylisten helpen je graag!

Voor welke raamdecoratie gaat jij?

Onze interieurstylisten staan voor jou klaar!