Black-outs

Een effectieve oplossing voor privacy en een comfortabele omgeving.

Black-outs op maat.

Black-outs worden ook wel verduisteringsgordijnen genoemd. Dit komt omdat ze zijn ontworpen om maximale duisternis in een ruimte te creëren. Ze hebben een dikke, dicht geweven stof die speciaal is ontworpen zodat er geen licht door de stof kan komen. Zo blokkeren ze al het binnenkomende licht.

Bij Dé Huismeesters worden alle black-outs op maat gemaakt. Hierdoor zorgen wij ervoor dat ze perfect passen bij jouw interieur. Kom naar de winkel en laat je adviseren door onze interieurstylisten.

Functies black-outs.

Black-outs blokkeren niet alleen licht, ze zorgen ook voor een uitstekende privacy. Hierdoor zijn ze ideaal voor slaapkamers of andere ruimtes waar volledige duisternis gewenst is.

Ze helpen ook bij het regelen van de temperatuur in een kamer. Dit doen ze door warmteverlies te verminderen in de winter en de warmte van de zon te blokkeren in de zomer.

Door de dichte en dikke stof kunnen black-outs ook helpen bij geluidsabsorptie. Ze zijn perfect voor ruimtes waarin je het geluid wil dempen.

Ook zorgen black-outs voor het beschermen van meubels, omdat ze direct zonlicht blokkeren. Ze helpen bijvoorbeeld voorkomen dat meubels, vloerbedekking en andere interieuritems verkleuren door langdurige blootstelling aan de zon.

Ophangsystemen black-outs.

Black-out gordijnen kunnen net zoals de andere gordijnen op meerdere manieren worden opgehangen. Dit kan door middel van een roede, railroede of rails. Bij black-outs is het echter wel belangrijk dat er geen licht boven het ophangsysteem langs kan komen. Dat zou ervoor zorgen dat ze minder verduisterend werken.

Bij Dé Huismeesters zijn er ook elektrische ophangsystemen beschikbaar. Zo krijg je de gordijnen met behulp van een afstandsbediening of app op de gewenste stand. Zelfs als je niet thuis bent kun je met de app jouw gordijnen met één druk op de knop op de gewenste stand zetten.

Bij dé Huismeesters werken we met de mooiste merken.

Benieuwd welk merk het beste past bij jouw interieur?

Huismeesters voor Sfeer in iedere ruimte
Kendix Gordijnen kopen in Bemmel bij dé Huismeesters
De Ploeg Gordijnen kopen bij de Huismeesters in Bemmel