Buitenverf

Bescherm uw materiaal met de juiste buitenverf.

Verf voor in de tuin of tuinmeubelen verf.

Buitenverf.

Geef je houtwerk, gevel, schutting en tuinmeubelen bescherming tegen weersinvloeden met de juiste verf. Bij Dé Huismeesters werken wij uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten van onder andere merken als Trimetal, Sikkens en Lacq.

Het is noodzakelijk dat je buitenschilderwerk regelmatig onderhouden wordt. Werk je houten kozijnen bijvoorbeeld af met de prachtige hoogglanslakken van Dé Huismeesters, Trimetal of Sikkens.

Wij helpen je met het maken van de juiste keuze in verf en de benodigdheden voor het realiseren van jouw klus.

Lacq buitenbeits.

Bij de Dé Huismeesters gebruiken we graag de beste merken. Lacq tuinbeits verkopen wij in twee soorten voor jouw houtwerk buiten. Door de unieke samenstelling van grondstoffen blijven deze beitsen flexibel zodat deze alle weersomstandigheden aan kunnen.

Lacq Produra is een duurzaam en hoogwaardig beschermingsmiddel voor al je houten ondergronden. Produra is watergedragen en opgebouwd uit hoofzakelijk plantaardige componenten zoals plantaardige olie en water.

Lacq Energol is op ambachtelijke wijze bereid. De combinatie van houtolie en lijnolie zorgt voor een optimaal resultaat. Energol voedt het hout van binnen uit en biedt langdurige bescherming.

Benieuwd of Lacq ook geschikt is voor jouw buitenklus? Laat je adviseren.

Buitenverf voor iedere klus.

Wil je jouw buitenhout opknappen en weet je niet waar je moet beginnen? Onze verfspecialisten bij Dé Huismeesters staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Liever de klus uit handen geven? Dé Huismeesters werkt samen met Schildersbedrijf Mattijssen in Bemmel en Schildersbedrijf Jeurissen in Huissen.

Neem contact op met Dé Huismeesters en vraag naar de mogelijkheden.

Ook voor buiten de beste verf.

Bij Dé Huismeesters werken we met de mooiste merken voor de bescherming van jouw tuin.

dé Huismeesters: Interieuradvies, verf en behang, vloeren en raamdecoratie.
Trimital verf bij dé Huismeesters Bemmel
Sikkens Verf bij dé Huismeesters Elst

Contact met dé Huismeesters?