Rolgordijnen

Een strakke klassieker voor de designliefhebber.
Bepaal je lichtinval met rolgordijnen.

Rolgordijnen op maat.

Rolgordijnen zijn een goede keuze voor het regelen van lichtinval en creëren privacy in diverse ruimtes.  Bij Dé Huismeesters hebben we meerdere merken, zo werken, we naast ons huismerk, met merken als Velux, Bece en Luxaflex

Bij Dé Huismeesters zijn alle rolgordijnen op maat gemaakt. Voor elk type raam worden ze op maat gemaakt. Dus zoek je ze voor jouw raam tot de grond, schuin raam, dakraam of draaikiepraam? We maken het allemaal bij Dé Huismeesters! 

Er zijn meerdere stijlen en stoffen beschikbaar, waardoor ze passen in meerdere woonstijlen. Ook bij Dé Huismeesters hebben we rolgordijnen in meerdere vormen en kleuren.

Benieuwd wat bij jouw interieur past? Kom naar de winkel en laat je adviseren door onze interieurstylisten 

Verschillende rolgordijnen

Transparante rolgordijnen zijn een goede keuze wanneer je een lichte en luchtige sfeer wilt creëren in een ruimte. Ze laten veel natuurlijk licht binnen. Deze gordijnen zijn perfect voor ruimtes waar je van het uitzicht wil genieten en veel buitenlicht wil ontvangen.

Deze type rolgordijnen ook wel bekend als transparante of halfdoorlatende rolgordijnen. Ze zijn ontworpen om licht te filteren en privacy te bieden. Ze laten diffuus licht binnen, hierdoor wordt de kamer helder zonder direct zonlicht binnen te laten. 

Door het zicht van buitenaf te beperken, zorgen deze gordijnen er ook voor dat je extra privacy in de kamer hebt. Vergeleken met andere typen behoud je met de lichtdoorlatende variant het uitzicht. 

Dit type rolgordijn zorgt voor de perfecte privacy in een ruimte. Het doek blokkeert licht volledig wanneer ze zijn gesloten. Ze hebben namelijk een speciale stof of bekleding die zonlicht en ander omgevingslicht blokkeert. Hierdoor wordt de kamer donkerder. 

Verduisterende rolgordijnen kunnen ook helpen bij het regelen van de kamertemperatuur en het verminderen van geluidsoverlast. 

Isolerende rolgordijnen worden ook wel thermische of energiebesparende rolgordijnen genoemd. Ze zijn ontworpen om de isolatie van je ramen te verbeteren. Hierdoor houden ze in de winter het huis warm en in de zomer koel. Dit zorgt er ook voor dat je energiekosten minder afhankelijk worden van de verwarming en koeling. 

Door de extra dikke stof en de extra lagen die voor de isolerende variant gebruikt wordt, kunnen ze ook helpen bij het verminderen van geluidsoverlast van buiten.

Bij Dé Huismeesters hebben we ook warmtewerende rolgordijnen. Deze zijn speciaal ontworpen om de warmte buiten te houden. Hierdoor blijft de binnentemperatuur van een kamer koeler.  

Deze gordijnen zijn voornamelijk in de zomer nuttig tijdens warme zomerdagen. De hitte van de zon blijft buiten en je huis blijft comfortabeler. 

Naast dat het huis koeler blijft, zorgen deze gordijnen voor UV-bescherming. Hierdoor blijven jouw meubels, vloerbedekking en kunstwerken beschermd tegen verkleuring en veroudering. 

De warmtewerende variant zorgt ook voor privacy door het beperken van inkijk van buitenaf.

Rolgordijnen voor in de keuken

Elektrische bediening.

Rolgordijnen kan je af- en oprollen. Normaal gesproken worden ze bediend door een koord aan de zijkant, maar bij Dé Huismeesters hebben we ze ook elektrisch beschikbaar! Makkelijk toch? Het bedienen kan dan via de telefoon of een afstandsbediening, dan hoef je bijvoorbeeld niet uit bed om de rolgordijnen te openen. 

Schoonmaken en brandveilige opties.

Rolgordijnen zijn handig, mooi en onderhoudsarm. Daarom zijn ze geschikt voor sfeer in iedere ruimte.
Rolgordijnen schoonmaken? Dit kan je zelf doen, bijvoorbeeld in jouw bad. Je kunt het schoonmaken ook uitbesteden aan Dé Huismeesters.

Bij Dé Huismeesters in Bemmel hebben we ook een collectie brandveilige en vlam vertragende rolgordijnen.
Deze zijn van speciale stoffen gemaakt. Zo voldoen ze aan de geldende brand- en veiligheidsnormen.

Bij dé Huismeesters werken we met mooie merken voor rolgordijnen.

Huismeesters voor Sfeer in iedere ruimte

Contact met dé Huismeesters?