Vitrages

Meerdere kleuren en vormen vitrage voor ieder interieur.

Vitrages op maat.

Vitrage gordijnen staan ook wel bekend als voile gordijnen. Het zijn transparante gordijnen die vaak als raambekleding worden gebruikt. Vitrages zijn geschikt voor woonkamers, slaapkamers en eetkamers.

Ze zijn beschikbaar in verschillende materialen. Daardoor zijn vitrages zeer geschikt voor meerdere interieurstijlen. Van een klassiek interieur tot aan een modern interieur, het kan allemaal!

Bij Dé Huismeesters worden alle vitrages op maat gemaakt. We komen bij je inmeten, geven advies en monteren ze. Dit om zo jouw interieur perfect naar jouw wens te maken.

Functies vitrages.

Vitrages hebben meerdere functies die verschillende voordelen met zich meebrengen.

Vitrage gordijnen kunnen gecombineerd worden met overgordijnen. Dit zorgt ervoor dat ze samen een flexibiliteit geven in het regelen van lichtinval en privacy.

Vitrages zijn zo ontworpen dat ze mooi licht door laten. Daardoor zorgen ze voor een warm en gezellig effect in een ruimte. Dit komt ook door de transparantie.

Vitrage gordijnen zijn ook makkelijk te onderhouden. Ze kunnen vaak gewassen worden.

ophangsysteem voor gordijnen

Ophangsystemen voor vitrage gordijnen.

Bij Dé Huismeesters zijn er verschillende ophangsystemen beschikbaar. Zo kan je ze ophangen aan een roede, railroede of een rails.

Wij hebben bij Dé Huismeesters ook elektrische rails. Met de elektrische variant komen ze door middel van een afstandsbediening of app met één druk op de knop op de gewenste stand.

Bij dé Huismeesters werken we met de mooiste merken.

Benieuwd welk merk het beste past bij jouw interieur?

Huismeesters voor Sfeer in iedere ruimte
Kendix Gordijnen kopen in Bemmel bij dé Huismeesters
De Ploeg Gordijnen kopen bij de Huismeesters in Bemmel