Shutters.

Stijlvolle sfeermakers voor ieder interieur toepasbaar op bijna ieder raam.

50bd62861d0a58a103e5a1db586acc1c94302596

Shutters bij Dé Huismeesters.

Shutters zijn binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen. Deze lamellen kan je kantelen, openen of geheel wegklappen. Daarom is deze raamdecoratie uitermate geschikt om privacy en lichtinval zelf te bepalen.

Shutters zijn een strakke raamdecoratie die een vleugje schoonheid toevoegt aan ieder interieur. Zo passen shutters in een klassiek, modern, landelijk of industrieel interieur. Onze collectie omvat een uitgebreid kleurenpallet met een uiteenlopende keuze aan stijlvol geverfde en gebeitste afwerkingen. Shutters die wij aanbieden zijn van hout, aluminium of kunststof. 

Voordelen en duurzaamheid.

Shutters geven niet alleen een luxe uitstraling. Ze bieden ook veel voordelen. Ze geven je volledige controle over de hoeveelheid licht en privacy in een ruimte. Door ze helemaal open te zetten laat je volledig daglicht binnen.

Daarnaast zijn shutters energie-efficiënt. Door de isolerende werking houden ze het huis koel in de zomer en blijft warmer in de winter. 

Ze zijn duurzaam en eenvoudig te onderhouden, hierdoor kan je lang van de schoonheid genieten. Zo wordt de houten variant gemaakt van duurzaam hout.

 

Wij bieden maatwerk.

Alle shutters van Dé Huismeesters worden op maat gemaakt. Ze passen in elke stijl en in bijna elk type raam. Wij leveren niet alleen de raamdecoratie, wij verzorgen het hele proces van inmeten tot de zorgvuldige montage. Hierdoor hoef jij je geen zorgen meer te maken over het hele proces.

Shutters voor iedereen.

Onze stylisten luisteren en denken graag met je mee, ieder interieur is tenslotte uniek.

Contact met dé Huismeesters?