Tapijt

Geef jouw interieur een warme en comfortabele uitstraling.

Tapijt in de woonkamer Bemmel

Tapijt vloer.

Bent u op zoek naar meer rust en warmte in uw interieur? Dan past tapijt misschien wel bij u.

Tapijt heeft de fijne eigenschap dat het zacht is. Dit voelt niet alleen comfortabel aan, het is ook nog eens stil, veilig en mooi.

Tapijt is verkrijgbaar is ontelbare kleuren en dessins. Er is een grote variëteit in tapijttegels en Dé Huismeesters hebben ook een grote collectie kamerbreed tapijt.

Bent u benieuwd of tapijt bij uw interieur past? Laat u inspireren en maak samen met een van onze interieurstylisten een moodboard!

Tapijt voor iedere ruimte.

Op de verdieping met de slaapkamers kunt u kiezen voor meerdere kleuren tapijt. Zo kiest u misschien voor een licht, hoogpolig tapijt op de slaapkamer. En gaat u voor een gekleurd, laagpolig tapijt in de kinderkamer.

Tapijt voor in de hal zorgt meteen voor een warm welkom. U kunt ervoor kiezen om dit tapijt door te leggen op de trap. Zo creëert u gezelligheid en eenheid in uw interieur.

Benieuwd naar de ideeën van onze interieurstylisten voor uw interieur? Kom langs in de winkel of maak een afspraak. Onze interieurstylisten komen graag bij u aan huis.

Tapijt laten leggen.

Wanneer u toe bent aan een nieuwe vloer is het fijn als de klus volledig voor u uit handen wordt genomen. U heeft het immers al druk genoeg. Onze stoffeerders zorgen ervoor dat het tapijt perfect voor u wordt gelegd.

Bij Dé Huismeesters hebben we alles onder één dak. Advies, levering en montage.

Maak nu een afspraak met een van onze interieuradviseurs en bespreek de mogelijkheden.

Tapijt is terug van weggeweest.

In oude huizen ziet u nog wel eens tapijt door het hele huis. Tegenwoordig is tapijt alleen nog terug te vinden in slaapkamers. Maar tapijt is terug van weggeweest!

U hoeft tapijt niet meer in een gehele ruimte te gebruiken. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk tapijt te combineren met een marmoleum vloer.

Bij Dé Huismeesters werken we met de mooiste merken van onder andere Bonaparte, Interfloor en Desso.

Brengt u tapijt ook terug in uw interieur? Bezoek onze winkel en laat u inspireren!

Kwaliteit, Creativiteit en Vakmanschap.

Daarom werken we met de volgende merken:

Huismeesters voor Sfeer in iedere ruimte
Desso tapijt en vloerkleden kopen

Contact met dé Huismeesters?