Tapijt

Geef jouw interieur een warme en comfortabele uitstraling.

Tapijt in de woonkamer Bemmel

Tapijt vloer.

Ben je op zoek naar meer rust en warmte in jouw interieur? Dan past tapijt misschien wel bij jou.

Tapijt heeft de fijne eigenschap dat het zacht is. Dit voelt niet alleen comfortabel aan, het is ook nog eens stil, veilig en mooi.

Tapijt is verkrijgbaar is ontelbare kleuren en dessins. Er is een grote variëteit in tapijttegels en Dé Huismeesters hebben ook een grote collectie kamerbreed tapijt.

Ben je benieuwd of tapijt bij jouw interieur past? Laat je inspireren en maak samen met een van onze interieurstylisten een moodboard!

Tapijt voor iedere ruimte.

Op de verdieping met de slaapkamers kun je kiezen voor meerdere kleuren tapijt. Zo kies je misschien voor een lichte, hoogpolige variant op de slaapkamer. En ga je voor een gekleurde, laagpolige variant in de kinderkamer.

Tapijt voor in de hal zorgt meteen voor een warm welkom. Je kunt ervoor kiezen om het dan door te leggen op de trap. Zo creëer je gezelligheid en eenheid in jouw interieur.

Benieuwd naar de ideeën van onze interieurstylisten voor jouw interieur? Kom langs in de winkel of maak een afspraak. Onze interieurstylisten komen graag bij jou aan huis.

Tapijt laten leggen.

Wanneer je toe bent aan een nieuwe vloer is het fijn als de klus volledig voor jou uit handen wordt genomen. Je hebt het immers al druk genoeg. Onze stoffeerders zorgen ervoor dat het tapijt perfect voor je wordt gelegd.

Bij Dé Huismeesters hebben we alles onder één dak. Advies, levering en montage.

Maak nu een afspraak met een van onze interieuradviseurs en bespreek de mogelijkheden.

Tapijt is terug van weggeweest.

In oude huizen ziet je nog wel eens tapijt door het hele huis. Tegenwoordig is het alleen nog terug te vinden in slaapkamers. Maar het is terug van weggeweest!

Je hoeft tapijt niet meer in een gehele ruimte te gebruiken. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk het te combineren met een marmoleum vloer.

Bij Dé Huismeesters werken we met de mooiste merken van onder andere Bonaparte, Interfloor en Desso.

Breng jij tapijt ook terug in uw interieur? Bezoek onze winkel en laat je inspireren!

Kwaliteit, Creativiteit en Vakmanschap.

Daarom werken we met de volgende merken:

Huismeesters voor Sfeer in iedere ruimte
Desso tapijt en vloerkleden kopen
Bonaparte Gordijnen kopen in Bemmel bij de Huismeesters

Contact met dé Huismeesters?