Interieuradvies

Onze interieurstylisten laten uw ideeën tot leven komen.

Wij zijn er voor u.

Heeft u hulp nodig bij het realiseren van uw droominterieur? Komt u er zelf even niet meer uit? De interieurstylisten van Dé Huismeesters Bemmel helpen u bij uw wooninrichting.

Voor alle woonvragen, van kleuradvies tot een totaal interieurontwerp én binnen elke gewenste stijl bieden wij hulp. Met onze creativiteit, vakmanschap en passie voor interieurstyling maken wij uw leven een beetje mooier.

Nieuwsgierig geworden naar wat onze interieurstylisten voor uw interieur kunnen betekenen? Kom langs en maak kennis met onze stijladviseurs.

Woninginrichting aan huis.

Onze interieurstylisten komen graag bij u thuis voor stijladvies. Samen met u bespreken we uw woonwensen en maken we een vertaalslag naar uw interieur.

Wilt u het interieur vernieuwen of gaat u een nieuwbouwwoning inrichten? En bent u op zoek naar vloeren, raamdecoratie, verf en behang Wij nemen u mee in de wereld van wonen en laten u verrassen door de mogelijkheden.

Na het advies van onze interieurstylist nemen onze vakmensen alles uit handen om uw ideale woonsfeer te creëren.

De totale wooninrichting aan huis, overzichtelijk en vakkundig geregeld.

Kleuradvies interieur.

Een nieuwe kleur op de wand of een opvallend behang? Onze interieurstylisten voorzien u van een persoonlijk kleuradvies.

Wij luisteren en denken graag mee om uw interieur uniek te maken zodat u iedere dag weer blij wordt!

Een persoonlijk stylingadvies kan bij u thuis of bij ons in de winkel. Wilt u met één van onze interieurstylisten aan de slag? Bel of mail ons voor een afspraak.