Vinyl vloeren

Comfortabel en eigentijdse vloeren.

Vinyl in natuurlook Bemmel

Vinyl Vloeren op maat.

Wellicht denk je bij vinyl vloeren aan grote gymzalen of kantines. Maar vinyl vloeren, ook wel novilon vloeren genoemd, hebben een comeback gemaakt en zijn niet meer weg te denken in het aanbod mooie, hoogwaardige vloeren.

Vinyl vloeren zijn zacht aan je voeten, geluiddempend en goed te combineren met vloerverwarming.

Bij Dé Huismeesters werken we met prachtige merken. Zo hebben we vinyl Interfloor en vinyl Forbo in huis. We laten je graag de verschillende kleuren en dessins zien.

Kom langs of maak een afspraak.

Novilon vloeren.

Novilon vloeren zijn vinyl vloeren van het merk Forbo. Deze Novilon vloeren zijn voorzien van een extra toplaag waardoor het beschermd is tegen krassen en slijtage.

Deze toplaag zorgt ervoor dat de Novilon vloeren een matte en natuurlijke uitstraling krijgen. Zo heb je een onderhoudsvriendelijke vloer die niet van echt te onderscheiden is.

Benieuwd of een Novilon vloer van Forbo past binnen jouw interieur? Laat je adviseren!

Vinyl vloer in iedere ruimte.

De grote voordelen van vinyl vloeren is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn en vochtbestendig. Dat betekent dat vinyl in de keuken of vinyl in de badkamer geen enkel probleem is.

Van de kinderkamer een waar speelparadijs maken? Kies dan voor vinyl in de kinderkamer. Het voelt warm en zacht aan de voeten, kan tegen een stootje én is geluiddempend!

Vinyl in de woonkamer ook een optie? Jazeker! Vinyl kan in de meeste gevallen kamerbreed worden gelegd. Geen naden of kieren, maar een super strakke vloer.

Waar ga jij vinyl (laten) leggen? Kom langs en laat je adviseren.

Vinyl vloeren bij dé Huismeesters van de mooiste merken:

dé Huismeesters: Interieuradvies, verf en behang, vloeren en raamdecoratie.
Forbo vinyl vloer Bemmel

Contact met dé Huismeesters?