Verticale Lamellen

Accentueer de hoogte met verticale lamellen. Verkrijgbaar in vele mogelijkheden.

Verticale lamellen voor iedere ruimte.

Lamellen zijn functioneel en praktisch. Daardoor zijn lamellen in vrijwel elke ruimte toe te passen. Denk hierbij aan lamellen in een slaapkamer, lamellen in uw woonkamer of lamellen in een keuken.

Lamellen gemaakt van textiel worden tegenwoordig veel verkocht. Deze uitvoering zorgt voor warmte en sfeer in iedere ruimte.

Je kunt gemakkelijk de stand van de lamellen afstellen. Daardoor bepaal je op ieder moment van de dag de gewenste lichtinval. Ze kunnen volledig worden geopend en volledig gesloten.

Verticale lamellen zijn eenvoudig te onderhouden.

Verticale lamellen op maat.

Lamellen zijn leverbaar in verschillende materialen, zoals lamellen van pvc, aluminium lamellen en textiel lamellen. Dé Huismeesters heeft een uitgebreide collectie Luxaflex lamellen. Er is ruime keuze in dessins, transparantie en kleuren.

Lamellen zijn ook in standaardmaten verkrijgbaar. Dan is het mogelijk om te kiezen uit verschillende breedtes.

Bij Dé Huismeesters komen we bij je thuis en meten we de raamdecoratie in. Zo ben je verzekerd van lamellen op maat.

Losse lamellen.

Zijn jouw lamellen toe aan vervanging? Het is zonde om een goed railsysteem te vervangen. Het is daarom mogelijk de lamellen los te bestellen bij Dé Huismeesters.

Andersom is ook mogelijk. Wellicht zijn de lamellen nog goed, maar werkt het railsysteem niet meer optimaal.

Deze railsystemen zijn bij Dé Huismeesters ook elektrisch beschikbaar. Hierdoor staan de lamellen met één druk op de knop op de gewenste stand.

Bel met Dé Huismeesters en bespreek de mogelijkheden.

Bij Dé Huismeesters werken we met een prachtig huismerk, maar ook met mooie andere merken voor verticale lamellen op maat.

dé Huismeesters: Interieuradvies, verf en behang, vloeren en raamdecoratie.

Contact met dé Huismeesters?