Horizontale jaloezieën.

Een klassieker in het interieur gestoken in een modern jasje. Een aanwinst voor iedere ruimte.

Horizontale Jaloezieën hout

Horizontale Jaloezieën bij Dé Huismeesters.

Een van de meest voorkomende, klassieke raamdecoratie is horizontale jaloezieën. Deze bieden uitstekende privacy, hebben een mooie strakke uitstraling, en lichtinval is gemakkelijk te controleren.

Horizontale jaloezieën zijn horizontale lamellen die kunnen worden versteld om de hoeveelheid lichtinval en privacy te bepalen. Als je veel licht wilt, zet je ze helemaal open. Maar door de lamellen naar voor of achter te kantelen, kan je de lamellen tot verduisterend dicht zetten. Dit maakt ze ook erg geschikt voor op de badkamer en slaapkamer. 

Bij Dé Huismeesters heb je de keuze uit bijvoorbeeld houten jaloezieën of aluminium jaloezieën. Ze zijn er in verschillende kleuren, maten en bedieningsmogelijkheden.

Jaloezieën zijn er in verschillende uitvoeringen, breedtes en kleuren. Van heldere, felle kleuren tot zachte pasteltinten. Ze zijn er ook met kleurverloop, bijvoorbeeld in een ton sur ton kleurstelling.

Je kunt zelfs een print kiezen voor op jouw horizontale jaloezieën. Met een ladderband, ook wel ladderkoord genoemd, geef je een eigen draai aan het geheel.

Horizontale jaloezieën op maat.

Voor elk raam hebben we een passende oplossing met volledig op maat gemaakte houten jaloezieën of aluminium jaloezieën.

Bij Dé Huismeesters gaan we op zoek naar de jaloezieën die perfect passen bij jouw inrichting en smaak. We komen bij je thuis voor advies, meten de raamdecoratie in en monteren het voor jou.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop, zodat jij zorgeloos kunt genieten.

Soorten bedieningen.

Naast de materialen, breedtes en kleuren heb je ook verschillende bedieningsopties. Tuimelen kan op meerdere manieren. Dit kan namelijk met een koord of een tuimelstok.

Verder kan je ook kiezen voor elektrische jaloezieën. Door middel van een afstandsbediening of app kan je de jaloezieën bedienen. Met één druk op de knop krijg je de jaloezieën naar de stand die jij wilt. 

Bij dé Huismeesters werken we met de mooiste merken.

Benieuwd welk merk past bij uw raamdecoratie?

Huismeesters voor Sfeer in iedere ruimte

Contact met dé Huismeesters?