PVC Vloeren

Design geïnspireerd door de natuur en geperfectioneerd voor het leven.

PVC Vloeren.

Ben je op zoek naar een vloer met de uitstraling van een houten vloer en gemakkelijk is in onderhoud? Dan is een PVC vloer wellicht iets voor jou.

PVC vloeren zijn mooie, praktische en duurzame vloeroplossingen die uitblinken op vlak van design, comfort en prestaties. Een PVC vloer kan als losse vloer worden gelegd en gelijmd. Tevens is dit type vloer uitstekend geschikt voor vloerverwarming voor optimaal woongenot.

Bij Dé Huismeesters werken we graag met mooie, gerenommeerde merken én hebben we een eigen unieke huiscollectie ontwikkeld. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs of maak een afspraak!

Onderhouden PVC Vloeren.

Geen zorgen als je (klein) kinderen met fietsjes door de woonkamer rijden. PVC vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor pvc vloeren heel sterk en krasvast zijn. Een PVC vloer in de woonkamer is dus geen probleem!

Daarnaast zijn PVC vloeren goed bestand tegen vocht, makkelijk in onderhoud en hygiënisch. Het is ideaal om een PVC vloer in de keuken of badkamer te leggen.

Wil je precies weten hoe je jouw nieuwe PVC vloer moet onderhouden? Bekijk het onderstaande gebruikersadvies voor jouw nieuwe PVC vloer!

PVC vloer natuursteen look.

Een PVC vloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Er zijn PVC vloeren die geleverd worden in stroken, maar ook in tegels. Elke tegel of strook is nagenoeg uniek.

Je kunt dus kiezen voor een PVC vloer met een natuursteen look voor een robuuste uitstraling. Of je kiest er voor een met stroken in houtlook. Het is zelfs mogelijk ze te leggen in visgraat.

Wil je weten welke PVC vloer past in jouw interieur? Maak een afspraak met één van onze interieurstylisten!

PVC houtlook vloer kopen

PVC vloeren in combinatie met vloerverwarming

Wanneer je woning of appartement voorzien is van vloerverwarming, dan kan je daar gerust een PVC vloer overheen leggen. PVC vloeren geleiden de warmte goed over de oppervlakte.

Met een PVC vloer haal je een optimaal rendement uit jouw vloerverwarming!

Een PVC vloer heeft ook een geluiddempende werking. Wanneer je dus een gehorig huis hebt of in een appartement woont, kan je kiezen voor een pvc vloer.

Voordat je een PVC vloer legt, dient de ondervloer geëgaliseerd te zijn. Onze professionele stoffeerders bij Dé Huismeesters kunnen dit voor jou uit handen nemen.

Lees meer over egaliseren of kom langs bij dé Huismeesters om je nieuwe PVC vloer uit te kiezen.

Alles onder één dak.

Met onze creativiteit, vakmanschap en passie voor interieur zorgen wij ervoor dat je optimaal kunt genieten van een nieuwe PVC vloer.

Bij Dé Huismeesters weten we dat je het al druk genoeg hebt. Daarom nemen wij graag de klus volledig voor jou uit handen. Advies, egaliseren, monteren en zelfs het plaatsen van de plinten. Bij Dé Huismeesters hebben we op elk gebied specialisten in dienst.

Geen zin om naar de winkel te komen? Geen probleem! Onze interieurstylisten komen graag bij jou thuis.

Voor welke look ga jij?

Bij dé Huismeesters werken we met de mooiste merken voor een prachtig resultaat.

dé Huismeesters: Interieuradvies, verf en behang, vloeren en raamdecoratie.

Contact met dé Huismeesters?