PVC Vloeren

Design geïnspireerd door de natuur en geperfectioneerd voor het leven.

PVC Vloeren.

Bent u op zoek naar een vloer met de uistraling van een houten vloer en gemakkelijk is in onderhoud? Dan is een PVC vloer wellicht iets voor u.

PVC vloeren zjjn mooie, praktische en duurzame vloeroplossingen die uitblinken op vlak van design, comfort en prestaties. Een PVC vloer kan als losse vloer worden gelegd en gelijmd. Tevens is dit type vloer uitstekend geschikt voor vloerverwarming voor optimaal woongenot.

Bij Dé Huismeesters werken we graag met mooie, gerenommeerde merken én hebben we een eigen unieke huiscollectie ontwikkeld. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs of maak een afspraak!

PVC Vloeren voor iedere ruimte.

Geen zorgen als uw (klein) kinderen met fietsjes door de woonkamer rijden. Pvc vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor pvc vloeren heel sterk en krasvast zijn. Een Pvc vloer in de woonkamer is dus geen probleem!

Daarnaast zijn pvc vloeren goed bestand tegen vocht, makkelijk in onderhoud en hygiënisch. Het is ideaal om een pvc vloer in de keuken of een pvc vloer in de badkamer te leggen.

Past een pvc vloer in uw interieur? Kom langs en bekijk de verschillende mogelijkheden!

PVC vloer natuursteen look.

Een pvc vloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Er zijn pvc vloeren die geleverd worden in pvc stroken, maar ook in tegels. Elke tegel of strook is nagenoeg uniek.

U kunt dus kiezen voor een pvc vloer met een natuursteen look voor een robuuste uitstraling. Of u kiest voor een pvc vloer met stroken in houtlook. Het is zelfs mogelijk pvc vloeren te leggen in visgraat.

Wilt u weten welke pvc vloer past in uw interieur? Maak een afspraak met één van onze interieurstylisten!

PVC houtlook vloer kopen

Pvc vloeren in combinatie met vloerverwarming

Wanneer uw woning of appartement voorzien is van vloerverwarming, dan kunt u daar gerust een pvc vloer overheen leggen. Pvc vloeren geleiden de warmte goed over de oppervlakte.

Met een pvc vloer haalt u een optimaal rendement uit uw vloerverwarming!

Een pvc vloer heeft ook een geluiddempende werking. Wanneer u dus een gehorig huis heeft of in een appartement woont kunt u kiezen voor een pvc vloer.

Voordat u een pvc vloer legt dient de ondervloer geëgaliseerd te zijn. Onze professionele stoffeerders bij Dé Huismeesters kunnen dit voor u uit handen nemen.

Lees meer over egaliseren of kom langs bij dé Huismeesters om uw nieuwe pvc vloer uit te kiezen.

Alles onder één dak.

Met onze creativiteit, vakmanschap en passie voor interieur zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten van een nieuwe pvc vloer.

Bij Dé Huismeesters weten we dat u het al druk genoeg heeft. Daarom nemen wij graag de klus volledig voor u uit handen. Advies, egaliseren, monteren en zelfs het plaatsen van de plinten. Bij Dé Huismeesters hebben we op elk gebied specialisten in dienst.

Geen zin om naar de winkel te komen? Geen probleem! Onze interieurstylisten komen graag bij u thuis.

Voor welke look gaat u?

Bij dé Huismeesters werken we met de mooiste merken voor een prachtig resultaat.

dé Huismeesters: Interieuradvies, verf en behang, vloeren en raamdecoratie.

Contact met dé Huismeesters?