Silhouette shades

Verstel jouw raamdecoratie naar eigen wens. Verkrijgbaar in vele mogelijkheden.

Medium-SIL_0222

Silhouette shades bij Dé Huismeesters.

Silhouette shades bestaan uit zachte, stoffen lamellen die tussen twee lagen doorschijnende stof zijn geplaatst. Doordat deze lamellen een doorschijnende kwaliteit hebben, wordt het licht in de kamer gefilterd. Er wordt een zacht gefilterd lichteffect gecreëerd dat ook zorgt voor extra privacy. 

Silhouette shades op maat.

Silhouette shades zijn beschikbaar in meerdere verschillende stoffen en kleuren. Dit zorgt ervoor dat je ze helemaal kunt aanpassen naar jouw interieur.

Alle silhouette shades worden op maat gemaakt. We komen bij jou thuis om in te meten. Als we dat gedaan hebben worden de shades voor jou op maat gemaakt en gemonteerd. Hierdoor kan je lang genieten van jouw raamdecoratie!

Kom naar de winkel en laat je adviseren door onze interieurstylisten!

Medium-SIL_0336

Soorten bedieningen.

Je kunt silhouette shades op meerdere manieren te bedienen. Normaal zijn ze te bedienen met een koord. Daarnaast kan er worden gekozen voor een bediening met handgreep. Je kunt de ze dan verstellen met een handgreep die zich in het midden bevindt.

Ook zijn Silhouette shades, net als duette shades, elektrisch beschikbaar. Door middel van een afstandbediening of app staan ze met één klik op de knop op de gewenste stand. 

Bij dé Huismeesters werken we met de mooiste merken.

Ontdek de prachtige stoffen en mooie dessins.

Huismeesters voor Sfeer in iedere ruimte

Contact met dé Huismeesters?