Horren

Geniet van frisse lucht binnen en houd insecten en pollen buiten.

Inzethor op maat van Unilux

Horren bij Dé Huismeesters

Wil je geen insecten in je woning, maar wel ramen en deuren kunnen openzetten? Dan zijn horren de perfecte oplossing. Een hor, ook wel insectenwering genoemd, is plisségaas of vlakgaas gespannen in een frame. Door het gaas, kan de lucht vrij in- en uitstromen zonder dat er insecten doorheen kunnen.

Er zijn zelfs horren die stuifmeel of andere fijne stofdeeltjes tegenhouden, heel handig wanneer je last hebt van hooikoorts.

Benieuwd welk hor er bij jouw raam of deur past? Onze adviseurs helpen je graag.

Horren op maat.

Plissé hordeuren zijn ideaal als hor voor openslaande deuren of als hor voor een schuifpui. Deze plissé hordeuren zijn eenvoudig in gebruik, supersterk en kindvriendelijk. Er zijn kant-en-klare hordeuren en hordeuren op maat.

Scharnierende hordeuren zijn geschikt voor plaatsing op het kozijn, bijvoorbeeld bij een deur. De scharnierende hordeur is leverbaar met pollen werend gaas of extra sterk gaas voor huisdieren.

Alle hordeuren zijn leverbaar in verschillende kleuren. Zo kies je een kleur die past bij jouw raampartij.

Advies nodig? Wij vertellen je er graag meer over.

Voor ieder raam een hor.

Bij een naar binnendraaiend raam is een inzethor de meest gekozen variant. Inzethorren worden van binnenuit geplaatst. Ze klikken zich vast in het raam, zo kan je het raam blijven gebruiken en worden insecten geweerd.

Wanneer je een draaikiepraam hebt, kan je het beste kiezen voor een voorzethor. Dit wordt aan de buitenkant van het raam geplaatst.

Heb je een hor nodig voor een dakraam? Bij Dé Huismeesters hebben we daar ook een oplossing voor. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen een plisséhor te combineren met een plisségordijn.

Bij Dé Huismeesters hebben we horren in standaardmaten, maar ook horren op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Unilux horren

Bij Dé Huismeesters werken we met het mooie merk Unilux. De horren van Unilux staan bekend om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Met een Unilux hor geniet je van ongestoord en insectenvrij woongenot, zowel binnen als buiten.

Unilux Horren

Contact met dé Huismeesters?