Linoleum of Marmoleum

Onze vloeren brengen duurzaamheid en design samen.

Marmoleum vloer laten leggen in Bemmel

Linoleum of Marmoleum vloeren.

Een linoleumvloer, ook wel een marmoleumvloer genoemd, is een uitstekende keuze wanneer u voor een praktische en functionele vloer wilt gaan. Door de verschillende kleuren en dessins is een linoleumvloer een prachtige basis voor ieder interieur.

Gaat u voor een effen look gebaseerd op een gietvloer of kiest u voor de houtlook?

Advies nodig over welke linoleumvloer er bij uw sfeer in huis past? Onze interieurstylisten luisteren en denken graag met u mee. Ieder interieur is ten slotte uniek.

Duurzame vloer.

Linoleum is een verzamelnaam voor alle producten die verwerkt zijn in de vloer. Het is een 100% natuurlijk product. Een linoleum- of marmoleumvloer is ijzersterk, slijtvast en makkelijk in onderhoud. Het is een CO2 neutraal geproduceerde vloer die tientallen jaren mee zal gaan.

Wanneer u voor een linoleum- of marmoleumvloer kiest, dan kiest u voor een biologisch afbreekbare vloer met een minimale impact op het milieu.

Kies nu ook voor deze duurzame vloer. Bij Dé Huismeesters kunnen we u alle kleuren en dessins laten zien.

Marmoleum voor in de keuken Elst

Forbo vloeren.

Bij Dé Huismeesters werken we alleen met de mooiste merken. Marmoleum, het linoleummerk van Forbo Flooring Systems, is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en daarmee één van de meest duurzame vloerbedekkingen ter wereld.

Forbo staat voor kracht, hygiëne en duurzaamheid. De vloer is enorm sterk en is daarom uitermate geschikt als u een druk gezinsleven hebt. Een Forbo vloer kunt u ook terugvinden in bijvoorbeeld kantoorgebouwen of ziekenhuizen.

Het is een geluiddempende vloer die ook zeer geschikt is voor vloerverwarming.

Kom langs in onze winkel en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Linoleumvloer leggen.

Een linoleumvloer leggen doet u niet zomaar. De ondergrond dient volledig geëgaliseerd te zijn. Zo verdwijnen de oneffenheden als de vloer is gelegd.

Bij Dé Huismeesters nemen we deze klus graag voor u uit handen. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe interieur.

Linoleum of Marmoleum vloer voor uw interieur.

Dé Huismeesters werken met de volgende merken:

Forbo vinyl vloer Bemmel
Huismeesters voor Sfeer in iedere ruimte

Contact met dé Huismeesters?