Marmoleum of Linoleum

Onze vloeren brengen duurzaamheid en design samen.

Marmoleum vloer laten leggen in Bemmel

Marmoleum of Linoleum vloeren.

Een marmoleumvloer, ook wel een linoleumvloer genoemd, is een uitstekende keuze wanneer je voor een praktische en functionele vloer wilt gaan. Door de verschillende kleuren en dessins is een linoleumvloer een prachtige basis voor ieder interieur.

Ga je voor een effen look gebaseerd op een gietvloer of kies je voor de houtlook?

Advies nodig over welke marmooleumvloer er bij de sfeer in jouw huis past? Onze interieurstylisten luisteren en denken graag met je mee. Ieder interieur is ten slotte uniek.

Duurzaamheid marmoleum.

Marmoleum is een verzamelnaam voor alle producten die verwerkt zijn in de vloer. Het is een 100% natuurlijk product. Een marmoleum- of linoleumvloer is ijzersterk, slijtvast en makkelijk in onderhoud. Het is een CO2 neutraal geproduceerde vloer die tientallen jaren mee zal gaan.

Wanneer je voor een marmoleum- of linoleumvloer kiest, dan kies je voor een biologisch afbreekbare vloer met een minimale impact op het milieu.

Kies nu ook voor deze duurzame vloer. Bij Dé Huismeesters kunnen we je alle kleuren en dessins laten zien.

Marmoleum voor in de keuken Elst

Forbo vloeren.

Bij Dé Huismeesters werken we alleen met de mooiste merken. Marmoleum, het linoleummerk van Forbo Flooring Systems, is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en daarmee één van de meest duurzame vloerbedekkingen ter wereld.

Forbo staat voor kracht, hygiëne en duurzaamheid. De vloer is enorm sterk en is daarom uitermate geschikt als je een druk gezinsleven hebt. Een Forbo vloer kan je ook terugvinden in bijvoorbeeld kantoorgebouwen of ziekenhuizen.

Het is een geluiddempende vloer die ook zeer geschikt is voor vloerverwarming.

Kom langs in onze winkel en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Marmoleumvloer leggen.

Een marmoleumvloer leggen doe je niet zomaar. De ondergrond dient volledig geëgaliseerd te zijn. Zo verdwijnen de oneffenheden als de vloer is gelegd.

Bij Dé Huismeesters nemen we deze klus graag voor je uit handen. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. Zo kan je zorgeloos genieten van jouw nieuwe interieur.

Marmoleum of Linoleum vloer voor jouw interieur.

Dé Huismeesters werken met de volgende merken:

Forbo vinyl vloer Bemmel
Huismeesters voor Sfeer in iedere ruimte

Contact met dé Huismeesters?