Duo rolgordijnen

Speel met lichtinval en stel je duo rolgordijnen naar wens in voor optimaal wooncomfort.

Duo Rolgordijnen op maat gemaakt bij dé Huismeesters

Waarom duo rolgordijnen?

Bij het kiezen van de juiste raambekleding komt veel kijken, functionaliteit en stijl zijn bijna net zo belangrijk. Duo rolgordijnen, of dubbel rolgordijnen, bieden een perfecte combinatie, dit zorgt ervoor dat ze een populaire keuze zijn voor moderne interieurs.

Een duo rolgordijn is een samensmelting van de stijl van een rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale jaloezie.

Een duo rolgordijn heeft twee verschillende soorten stoffen, namelijk een transparante stof en een niet-transparante stof. Deze banen kan je ten opzichte van elkaar bewegen. Zo bepaal je precies de hoeveelheid lichtinval.

Duo rolgordijnen op maat.

Bij Dé Huismeesters zijn alle duo rolgordijnen op maat gemaakt. Zo passen ze in elk type raam waar je hem in wenst. Denk hierbij aan duo rolgordijnen voor een deur, schuifpui of draaikiepraam. We komen bij jou opmeten en dan maken we het gewenste product voor jou op maat.

Je kunt ook een afspraak maken met onze interieurstylisten om zo een volledig advies te krijgen over jouw interieur.

Duo rolgordijnen Luxaflex.

Het voordeel van duo rolgordijnen is dat ze niet alleen decoratief zijn, ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende stoffen. De collectie van Luxaflex rolgordijnen is zeer uitgebreid.

Zo houden ze licht tegen, maar ook warmte binnen. Dit is fijn voor frisse winters en warme zomers. Ze zijn er in verschillende soorten kleuren en dessins.

Wil je een kijkje nemen in de collectie duo rolgordijnen van Luxaflex?

Wees welkom bij dé Huismeesters!

Ga je voor ons vertrouwde huismerk of kies je voor Luxaflex?

dé Huismeesters: Interieuradvies, verf en behang, vloeren en raamdecoratie.