Vouwgordijnen

Tijdloos wonen met sfeervolle vouwgordijnen in vele stofmogelijkheden.

Vouwgordijnen op maat.

Passen de standaardmaten van vouwgordijnen niet bij jouw raam? Bij Dé Huismeesters maken we alle vouwgordijnen met veel detail op maat.

Een vouwgordijn stapelt zich gelijkmatig op bij het openen van de raamdecoratie. Wanneer die volledig open is, heb je bovenaan je raam nog een pakket stof. Dit geeft een warme uitstaling en is een absolute toevoeging aan jouw interieur.

Transparante vouwgordijnen kunnen een luchtige uitstraling aan je interieur geven. Het natuurlijke licht wordt op een subtiele manier gefilterd, waardoor een zachte sfeer wordt gecreëerd. Ze zijn ideaal voor ruimtes waar je veel daglicht wil ontvangen.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen bieden een goede balans tussen het behouden van natuurlijk licht en privacy. Net als bij transparante opties, wordt ook bij deze gordijnen het licht op een subtiele manier gefilterd. Dit zorgt voor een aangename sfeer zonder al te veel inkijk van buitenaf.

Deze gordijnen zijn perfect voor ruimtes waar je wat privacy wil behouden, maar ook daglicht wil ontvangen.

Verduisterende vouwgordijnen zijn perfect als je totale duisternis wilt in een ruimte. Door deze gordijnen wordt al het licht geblokkeerd als ze zijn gesloten. Dit komt door een speciale stof of bekleding waarvan ze zijn gemaakt. Deze gordijnen zijn perfect voor ruimtes als de slaapkamer.

Elektrische bediening.

Vouwgordijnen kunnen op meerdere manieren bediend worden. De meeste vouwgordijnen worden bediend door een koord aan de zijkant. Als je aan het koord trekt, kan je het gordijn omhoog trekken en weer laten zakken.

Bij Dé Huismeesters hebben we ook de optie om jouw vouwgordijnen elektrisch te bedienen. Door middel van een afstandsbediening of een app worden de gordijnen met één druk op de knop op de gewenste positie gezet.

De elektrische variant kan ook worden gekoppeld aan een Smart Home systeem. Zo kan je ze ook bedienen als je op vakantie bent. Hierdoor lijkt het net of je nog thuis bent.

Veiligheid voorop.

Wanneer jouw (klein) kinderen heerlijk aan het spelen zijn, wil je zorgeloos kunnen genieten.

Bij Dé Huismeesters hechten we veel waarde aan veiligheid. Daarom kiezen we voor veilige en eenvoudige bediening van vouwgordijnen.

We kiezen er bijvoorbeeld voor om een vouwgordijnen met een maximaal koord of ketting van 1 meter te monteren.

Zo beperken we het risico op letsel bij jonge kinderen.

Wil je het plaatsten van vouwgordijnen liever uitbesteden? Kom langs of maak een afspraak.

Vouwgordijnen van de mooiste merken.

Ontdek mooie stoffen en prachtige dessins.

dé Huismeesters: Interieuradvies, verf en behang, vloeren en raamdecoratie.
De Ploeg Gordijnen kopen bij de Huismeesters in Bemmel

Contact met dé Huismeesters?