Dim-outs

Bieden een balans tussen lichtvermindering, privacy en decoratieve mogelijkheden.

Dim-outs op maat.

Dim-outs zijn gordijnen die de hoeveelheid licht in een ruimte verminderen. Dit komt omdat ze zijn gemaakt van dikkere en dicht geweven stoffen. Zo voorkomen ze dat veel licht door de stof heen komt. Het licht wordt niet volledig geblokkeerd zoals bij black-outs, maar ze zorgen toch voor een aanzienlijke vermindering in het hoeveelheid natuurlijk licht dat naar binnen dringt.

Bij Dé Huismeesters worden alle dim-outs op maat gemaakt. We komen bij jou thuis om op te meten, geven je advies en monteren de gordijnen om zo een mooi geheel te maken van jouw interieur.

functies dim-outs.

Dim-outs bieden naast lichtvermindering ook privacy. Doordat de stof dikker en dichter geweven is, is het lastiger om er doorheen te kijken.

Ook kunnen dim-out gordijnen goed gecombineerd worden met lichtere gordijnen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vitrages. Samen creëren ze een gelaagde look en extra flexibiliteit in lichtregeling.

Doordat dim-outs dikkere en dicht geweven stoffen hebben, helpen ze ook bij isolatie in een ruimte. Dit zorgt voor een bijdrage aan energie-efficiëntie en dat scheelt weer gaskosten.

Dim-outs zijn geschikt voor meerdere ruimtes. Zo worden ze vaak gebruikt in slaapkamers, kantoren en media-ruimtes. Dit is afhankelijk van de gewenste lichtinval en privacy in een ruimte.

Ophangsystemen dim-outs.

Net als de andere gordijnen kunnen dim-outs worden ophangen met een roede, railroede of rails. Er zijn meerdere soorten en kleuren in alle drie de ophangsystemen.

Bij Dé Huismeesters zijn deze ophangsystemen ook elektrisch beschikbaar. Dan zijn ze te bedienen met een app of afstandsbediening. Met behulp van deze bediening kan je de gordijnen met één druk op de knop op de gewenste stand zetten. Dit kan zelfs als je op vakantie bent, zo lijkt het net of je thuis bent.

Bij dé Huismeesters werken we met de mooiste merken.

Benieuwd welk merk het beste past bij jouw interieur?

Huismeesters voor Sfeer in iedere ruimte
Kendix Gordijnen kopen in Bemmel bij dé Huismeesters
De Ploeg Gordijnen kopen bij de Huismeesters in Bemmel