Duette shades

Verstel jouw raamdecoratie naar eigen wens. Verkrijgbaar in vele mogelijkheden.

Huiscollectie binnenzonwering

Duette shades bij Dé Huismeesters.

Duette shades worden ook wel dupli shades genoemd. Ze bestaan uit een dubbele laag stof die als een honinggraadstructuur wordt gevormd. In deze honinggraadstructuur zit lucht wat ervoor zorgt dat duette shades isolerend werken. Ze zijn daarom energiezuinig en houden de warmte binnen in de winter en buiten in de zomer.

Duettes kunnen van zowel boven als onder worden versteld, dit wordt ook wel top down – bottom up genoemd. Hierdoor zijn ze perfect om aan te passen naar eigen wens. 

Duette shades op maat.

Duette shades zijn er in verschillende stoffen, kleuren en transparantieniveaus. Dit zodat je zelf de gewenste lichtinval en privacy kunt aanpassen.

Alle duette shades worden bij ons op maat gemaakt. We komen bij jou thuis om in te meten. Daarna wordt alles perfect gemonteerd, zodat je lang kunt genieten van jouw raamdecoratie! 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak kennis met onze interieurstylisten!

Huiscollectie binnenzonwering

Soorten bedieningen.

Je kunt duettes op meerdere manieren te bedienen. Normaal zijn duettes te bedienen met een koord. Ook kan er worden gekozen voor een bediening met handgreep. Je kunt de duettes dan verstellen met een handgreep die zich in het midden bevindt.

Bij Dé Huismeesters hebben we ook een elektrische variant. Ze zijn te bedienen met een afstandsbediening of via de telefoon. Zo staan ze met één klik op de gewenste stand.

Bij dé Huismeesters werken we met de mooiste merken.

Ontdek de prachtige stoffen en mooie dessins.

Huismeesters voor Sfeer in iedere ruimte

Contact met dé Huismeesters?