Vloerkleden

Voor extra sfeer in iedere ruimte.

Vloerkleden.

Bent u tevreden met uw vloer, maar bent u op zoek naar extra warmte en sfeer in uw woning? Een vloerkleed zou dan wel eens de oplossing kunnen zijn.

Met een vloerkleed, ook wel karpet genoemd, brengt u heel makkelijk en snel gezelligheid in huis. Het geeft een behaaglijk gevoel. Bij Dé Huismeesters hebben we een uitgebreide collectie hoogpolige vloerkleden en laagpolige vloerkleden.

Kom langs en laat u inspireren en adviseren.

Vloerkleden voor sfeer in iedere ruimte.

Vloerkleden zorgen voor extra sfeer en warmte. Vloerkleden staan mooi in uw huiskamer, of onder uw eettafel. Voor extra comfort legt u vloerkleden in een kinderkamer of vloerkleden in een slaapkamer. Een vloerkleed maakt uw kamer helemaal af!

Bij Dé Huismeesters hebben we vloerkleden in verschillende maten, vormen en kleuren van verschillende gerenommeerde merken. Laat u inspireren in onze winkel.

Verschil tussen vloerkleden hoogpolig of vloerkleden laagpolig.

Hoogpolige vloerkleden zijn vloerkleden met lange draden. Laagpolige vloerkleden zijn vloerkleden die draden hebben die niet langer zijn dan 1 centimeter.

Het voordeel van een hoogpolig vloerkleed is dat het erg zacht is en een chique uitstraling heeft. Daartegenover staat dat er snel vuil tussen de draden in kan blijven zitten.

Een laagpolig vloerkleed past goed in een strak interieur. Het is makkelijk in onderhoud en vlekken krijgt u gemakkelijk uit het vloerkleed.

Bij dé Huismeesteers hebben we een uitgebreide collectie vloerkleden van merken als Bonaparte, Desso en Parade.

Vloerkleed reinigen.

Vloerkleden kunt u goed onderhouden door te stofzuigen. Wanneer er vlekken in het vloerkleed ontstaan kunt u deze verwijderen met de juiste producten.

Wilt u weten welk reinigingsproduct nodig is voor het reinigen van uw vloerkleed? Kom langs in de winkel en laat u adviseren.

Bij Dé Huismeesters hebben we vloerkleden van de mooiste merken:

Desso tapijt en vloerkleden kopen
Bonaparte Gordijnen kopen in Bemmel bij de Huismeesters

Contact met dé Huismeesters?