Vloerkleden

Voor extra sfeer in iedere ruimte.

Vloerkleden.

Ben je tevreden met je vloer, maar ben je op zoek naar extra warmte en sfeer in je woning? Een vloerkleed zou dan wel eens de oplossing kunnen zijn.

Met een vloerkleed, ook wel karpet genoemd, breng je heel makkelijk en snel gezelligheid in huis. Het geeft een behaaglijk gevoel. Bij Dé Huismeesters hebben we een uitgebreide collectie hoogpolige en laagpolige vloerkleden.

Kom langs en laat je inspireren en adviseren door onze interieurstylisten.

Vloerkleden voor sfeer in iedere ruimte.

Vloerkleden zorgen voor extra sfeer en warmte. Ze staan mooi in je huiskamer, of onder je eettafel. Voor extra comfort leg je vloerkleden in een kinderkamer of in een slaapkamer. Een vloerkleed maakt jouw kamer helemaal af!

Bij Dé Huismeesters hebben we vloerkleden in verschillende maten, vormen en kleuren van verschillende gerenommeerde merken. Laat je inspireren in onze winkel.

Verschil tussen vloerkleden hoogpolig of vloerkleden laagpolig.

Hoogpolige vloerkleden zijn vloerkleden met lange draden. Laagpolige vloerkleden zijn vloerkleden die draden hebben die niet langer zijn dan 1 centimeter.

Het voordeel van een hoogpolig vloerkleed is dat het erg zacht is en een chique uitstraling heeft. Daartegenover staat dat er snel vuil tussen de draden in kan blijven zitten.

Een laagpolig vloerkleed past goed in een strak interieur. Het is makkelijk in onderhoud en vlekken krijg je gemakkelijk uit het vloerkleed.

Bij dé Huismeesteers hebben we een uitgebreide collectie vloerkleden van merken als Bonaparte, Desso en Parade.

Vloerkleed reinigen.

Vloerkleden kan je goed onderhouden door te stofzuigen. Wanneer er vlekken in het vloerkleed ontstaan kan je deze verwijderen met de juiste producten.

Wil je weten welk reinigingsproduct nodig is voor het reinigen van jouw vloerkleed? Kom langs in de winkel en laat je adviseren.

Bij Dé Huismeesters hebben we vloerkleden van de mooiste merken:

Desso tapijt en vloerkleden kopen

Contact met dé Huismeesters?