Trappen

Verbind de trap met uw interieur en creëer een eyecatcher

Traprenovatie Bemmel, Elst, Huissen, Nijmegen en Arhnem

Trap bekleden.

Door een trap te stofferen creëert u meteen een andere look in uw hal. Trapbekleding werkt ook geluiddempend wanneer iemand over de trap loopt.

Het bekleden van een trap kan met verschillende soorten tapijt of met een loper op de trap. U kunt de trap bekleden met pvc of u kiest voor een marmoleum trap.

Ons ervaren team adviseert en ondersteunt u graag bij de keuzes die hierbij komen kijken.

Traprenovatie.

Traprenovatie is een ideale manier om de trap te vernieuwen. U hoeft niet uw hele trap te vervangen maar geeft toch uw hal of entree een volledig nieuwe look.

Wanneer een trap erg beschadigd is, kunt u ervoor kiezen om de traprenovatie uit te voeren met overzetlagen. Deze overzetlagen plaats u over de traptreden heen. Zo zijn alle onvolkomenheden van de oude trap volledig weggewerkt.

Is het renoveren van de trap een te grote klus om zelf aan te pakken? Bij Dé Huismeesters nemen we het graag voor u uit handen.

Upstairs Traprenovatie

Trapbekleding.

Tapijt kan in principe op elke trap gelegd worden. Wanneer u kiest voor een trap bekleden met tapijt, dan kiest u voor de meest geluiddempende optie.

U kunt zowel een open trap bekleden met tapijt als een dichte trap. Bij een open trap kan het tapijt rondom te treden worden gelijmd.

Bij Dé Huismeesters hebben we ruime keuze in de verschillende kleuren tapijt voor op uw trap. U kunt ervoor kiezen uw trap te bekleden met een hoogpolig tapijt of juist een laagpolig tapijt.

Wilt u een trap bekleden of een trap stofferen? Kom dan naar de winkel of maak een afspraak bij u thuis.

Trapverlichting.

Het is functioneel om een trapbekleding toe te voegen. Denk hierbij aan het verminderen van de kans op uitglijden of het dempen van geluid. Maar het is natuurlijk ook mooi en sfeervol, zeker als u ook trapverlichting toevoegt.

Trapverlichting kan onder de treden worden geplaatst of in de zijkanten van de trap, ook wel de wangen van de trap genoemd.

Trapverlichting is er in diverse kleuren en vormen. Bij Dé Huismeesters hebben we zelfs de optie om de trapverlichting op afstand te bedienen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Trapbekleding, trapverlichting en traprenovatie.

Bij Dé Huismeesters werken we met de mooiste merken:

Contact met dé Huismeesters?