Laminaat

Laminaat is een geschikte vloer voor verschillende ruimtes.

Laminaatvloer.

Een laminaatvloer brengt sfeer in iedere ruimte. Bij dé Huismeesters hebben we een uitgebreid assortiment laminaat vloeren in verschillende stijlen, motieven en kleuren. Zo is er altijd een vloer die bij jou past.

Laminaat is zeer duurzaam, eenvoudig te leggen en praktisch in onderhoud. Door de sterk verbeterde productie- en fototechnieken is laminaat bijna niet meer van echte houten vloer te onderscheiden.

Ben je toe aan een nieuwe vloer? Dan is een laminaatvloer misschien wel iets voor jou.

Kom langs voor advies en laat je inspireren door onze interieurstylisten.

Laminaat en vloerverwarming.

Wanneer jouw huis beschikt over vloerverwarming, dan wil je daar optimaal gebruik van maken. Vaak denken mensen dat hun keuze beperkt wordt tot tegels, maar niets is minder waar. In bijna in alle gevallen is laminaat geschikt voor vloerverwarming.

Om van de voordelen van vloerverwarming te kunnen genieten, heb je een vloer nodig met een lage warmteweestand. Hoe hoger de warmteweestand, hoe langer het duurt voordat de vloer warmte doorlaat.

Tussen jouw laminaatvloer en de vloerverwarming dien je een isolerende laag te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de warmte van de isolatielaag gereflecteerd wordt en wordt geleid door de vloer.

Benieuwd naar onze collectie laminaatvloeren? Kom langs of maak een afspraak.

De juiste ondervloer voor laminaat.

Een ondervloer is bijna net zo belangrijk als de vloer zelf. Een ondervloer zorgt er namelijk voor dat geluid wordt gedempt.

De keuze voor een geschikte ondervloer hangt af van je woonsituatie en het laminaat dat je kiest. Als je in een appartement woont, dien je jouw laminaatvloer te combineren met een dikke ondervloer. Het verschilt ook of je in een nieuwbouwhuis of huis met houten vloeren woont.

Wij adviseren je graag over een laminaatvloer in combinatie met een ondervloer.

Laminaat laten leggen door dé Huismeesters.

Er is veel informatie te vinden over hoe je een laminaatvloer moet leggen. De meeste laminaatvloeren hebben een clicksysteem waarmee je eenvoudig de vloerdelen aan elkaar klikt.

Het zelf leggen van een laminaatvloer kost wel tijd en vergt technisch inzicht. Geen enkel huis is immers recht en hoeken zijn vaak een uitdaging.

Wanneer je wilt, kunnen wij de klus volledig voor jou uit handen nemen. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw interieur.

Plinten voor laminaat.

Plinten maken jouw vloer helemaal af. Er zijn verschillende soorten plinten, passend bij de vloer die je kiest.

Bij een laminaatvloer wordt vaak gekozen voor een plakplint die geplaatst wordt op de vloer. Er kan daarnaast ook gekozen worden voor een hoge plint. Deze plint wordt op de muur bevestigd.

Lees hier meer over plinten.

Contact met dé Huismeesters?