Behang

Het grootste assortiment sfeermakers voor aan de wand.
Ontdek meer dan 200 behangboeken met talloze behangen.
Wij zijn Exclusive dealer van behangmerk Arte.

Behang bij Dé Huismeesters.

Welkom bij Dé Huismeesters Bemmel, jouw toonaangevende bron voor hoogwaardig behang en professioneel advies. We geloven dat behang niet alleen een wand bedekt, maar ook een verhaal vertelt, een sfeer creëert en jouw persoonlijkheid in jouw leefruimte weerspiegelt. Daarom streven we ernaar om jou de meest diverse en inspirerende collecties aan te bieden, zodat je jouw huis kunt transformeren naar een plek die echt de jouwe is.

Ontdek bij ons een uitgebreide selectie behangstijlen, variërend van tijdloze klassiekers tot trendy moderne ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar subtiele texturen, gedurfde prints of elegante patronen, wij hebben iets dat bij jouw smaak en interieur past. Onze zorgvuldig samengestelde collecties omvatten merken van wereldklasse die bekend staan om hun kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve ontwerpen.

Deskundig advies.

Bij Dé Huismeesters Bemmel geloven we ook in het belang van deskundig advies. Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om jou te begeleiden bij het kiezen van het perfecte behang voor jouw ruimte. Of je nu advies nodig hebt over kleurenpaletten, patrooncombinaties of installatietechnieken, wij zijn er om jou te helpen bij elke stap van het proces.

Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan accessoires en benodigdheden om ervoor te zorgen dat jouw behangproject soepel verloopt. Van hoogwaardige lijmen tot professionele gereedschappen, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw muren moeiteloos te transformeren.

Verwijderen van behang.

Wil je een nieuw behang op jouw muur aanbrengen? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het oude behang volledig is verwijderd en dat de muur zo glad en strak mogelijk is. Begin met het verwijderen van alle afdekplaatjes van de elektriciteit. Vervolgens kun je het behang proberen te verwijderen met behulp van lauwwarm water en een doek. Een afsteekmes kan ook worden gebruikt, maar wees voorzichtig om de muur niet te beschadigen.

Als alternatief kun je ervoor kiezen om een stoomapparaat te gebruiken om het behang te verwijderen, wat vaak efficiënter is.

Als je liever de klus uit handen geeft, kunnen Dé Huismeesters samenwerken met Schildersbedrijf Mattijssen in Bemmel en Schildersbedrijf Jeurissen in Huissen om het behang voor jou te verwijderen en de muur voor te bereiden voor het nieuwe behang.

Neem gerust contact op met Dé Huismeesters voor meer informatie en om te informeren naar de mogelijkheden. We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw behangproject.

Prachtig behang van de mooiste merken.

Welk merk heeft het mooiste behang passend bij jouw interieur?

Contact met Dé Huismeesters?