Overgordijnen

Grote collectie ambachtelijke, hoogwaardige en luxe gordijnstoffen.

Overgordijnen op maat.

Overgordijnen zijn zwaardere gordijnen. Ze zijn gemaakt van dikkere stoffen en hebben verschillende kleuren en materialen. Omdat ze wat dikker zijn, worden vaak gebruikt als raambekleding voor privacy, verduistering en het regelen van lichtinval.

Bij Dé Huismeesters worden alle overgordijnen op maat gemaakt. Hierdoor passen ze bij jouw interieur. We komen bij je opmeten, geven je advies en monteren daarna de gordijnen om zo jou interieur compleet te maken.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Onze interieurstylisten geven je graag advies!

Functies overgordijnen.

Overgordijnen bieden veel privacy en blokkeren het licht. Hierdoor zijn ze ideaal voor slaapkamers en ruimtes waar verduistering gewenst is.

Door de dikkere stof bieden overgordijnen ook isolatie. Ze helpen bij het behouden van warmte in de winter en het koel houden in de zomer. Hierdoor hoef jij je verwarming en airco minder te gebruiken.

Ook kunnen overgordijnen de sfeer in een ruimte beïnvloeden. Lichtere stoffen kunnen een luchtige uitstraling creëren, maar donkere en zware stoffen kunnen weer een gevoel van warmte en gezelligheid geven.

Overgordijnen zijn wat moeilijker te onderhouden dan vitrages. Sommige stoffen kunnen in de wasmachine worden gewassen, maar sommige stoffen hebben ook professionele reiniging nodig.

Ophangsystemen overgordijnen.

Je kan overgordijnen op verschillende manieren ophangen. Zo kan je ze ophangen met een roede, railroede of rails. Hier zijn weer veel verschillende soorten van.

Bij Dé Huismeesters bieden we ook elektrische rails aan. Hierdoor staan jouw overgordijnen met één druk op de knop op de gewenste stand. Dit wordt bediend door middel van een afstandsbediening of app.

Bij dé Huismeesters werken we met de mooiste merken.

Benieuwd welk merk het beste past bij jouw interieur?

Huismeesters voor Sfeer in iedere ruimte
Kendix Gordijnen kopen in Bemmel bij dé Huismeesters
De Ploeg Gordijnen kopen bij de Huismeesters in Bemmel