Zonwering

Voor ieder raam een passende oplossing.

DeHuismeesters-raamdecoratie-luxaflex

Zonwering bij Dé Huismeesters.

Tijdens warme zomerdagen beschermt buitenzonwering uw huis tegen warmte en licht en zorgt het ervoor dat het binnen lekker koel blijft. Bij dé Huismeesters is er keuze uit rolluiken, screens en uitvalschermen.

Met de juiste zonwering voor het terras of de serre zorgt u voor een koele woonkamer en een gezellig buiten. Wat is de juiste zonwering voor uw huis?

Laat u adviseren door onze specialisten.

Rolluiken.

Met rolluiken schermt u de zon af en houdt u het huis lekker koel. Rolluiken beschermen daarnaast tegen inbraak.

In de winter isoleren rolluiken juist extra waardoor de warmte binnenblijft. Rolluiken zijn dus energiebesparend!

Zijn rolluiken iets voor u? Bij dé Huismeesters hebben we standaard rolluiken en rolluiken op maat. We komen uw raampartijen opmeten en monteren de rolluiken voor u.

Zo hoeft u alleen nog een kleur te kiezen en doen wij de rest.

Screens.

Screens zijn een buitenzonwering die direct aan de buitenkant van uw raampartijen worden geïnstalleerd. Ze werken uitstekend als zonwering en houden meer zon tegen dan bijvoorbeeld gordijnen. Daarnaast zorgen screens ervoor dat u meer privacy heeft. Zicht van buitenaf wordt beperkt, terwijl het zicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft.

Bij dé Huismeesters leveren we screens in standaardmaten, maar we hebben ook screens op maat tot wel 6 meter breed. Er is keuze uit vele framekleuren en we regelen het opmeten en monteren voor u.

Kom naar onze winkel en bekijk onze collectie screens.

DeHuismeesters-raamdecoratie-luxaflex

Uitvalschermen.

Een uitvalscherm zorgt dat de zon buiten blijft waardoor het binnen lekker koel blijft. De armen van een uitvalscherm zijn extra stevig, zodat ze bestand zijn tegen wind. Er zijn zelfs stormvaste armen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken of u de schermen wel of niet hebt ingeklapt.

Bij dé Huismeesters hebben we een uitgebreide collectie doeken, meerdere armsystemen en verschillende mogelijkheden in bediening van de uitvalschermen.

Benieuwd of uitvalschermen passen bij de zonwering die u zoekt? Laat u adviseren.

Zonwering op maat.

Ons ervaren team luistert en denkt graag met u mee. We doen dit bij u thuis of in de winkel.

Wanneer u besluit zonwering op maat te kopen dan zorgen wij ervoor dat alles wordt opgemeten en gemonteerd. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop zodat u zorgeloos kunt genieten.

Een tevreden klant is tenslotte het mooiste visitekaartje dat er is.

Kom langs bij dé Huismeesters of maak een afspraak voor advies

Kwaliteit staat bij ons voorop.

Daarom werken we bij dé Huismeesters met de volgende merken voor zonwering:

Contact met dé Huismeesters?